Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Overføre penger til Spania

Vi har 14 filialer i Spania, med valutaekspertteam som kan gi deg veiledningen du trenger når du skal overføre penger til eller fra Spania.

Finne en lokal filial Bli med

Få et gratis tilbud

Takk.

En av våre valutaeksperter vil ta kontakt for å fullføre pristilbudet.

For å se våre valutakurser på nett med en gang, registrer deg på nett og logg inn.

Enkle pengeoverføringer til Spania

Enten du allerede har flyttet til Spania eller vurderer å flytte dit, hjelpe vi deg med å få mer ut av internasjonale pengeoverføringer, med enkle tjenester. Vi kan også hjelpe deg hvis du skal forlate landet, og trenger å sende pengene dine hjem.


Vi har vært etablerte i Spania siden 1999, og har 14 filialer som sprer seg fra Costa Blanca til Costa del Sol.

Hvis du tenker på å kjøpe en villa på kysten, eller overføre pensjon fra Storbritannia, kan du ringe oss eller stikke innom en lokal filial, for å finne ut av hvordan det kan gjøres – sammen med hyggelige og flerspråklige valutaeksperter.

Vi samarbeider med bedrifter i hele den spanske eiendomsbransjen, så vi kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med de rette personene på et gunstig tidspunkt.

Enten du ønsker et lån i Marbella, en bankkonto i Benidorm eller en skattespesialist i Torrevieja – kan vi hjelpe deg.


Er det på tide å forlate Spania?

Hvis du skal selge en eiendom, må du sannsynligvis overføre en sjekk til den spanske kontoen, før du kan overføre pengene dine. Vanligvis betyr dette at en prosentandel av salget går rett til banken. Gjennom et eksklusivt samarbeid mellom oss og Caixa Bank, får du ingen gebyrer – bare snakk med oss for å få tilgang til denne tjenesten.


Mer enn 250 000 kunder stoler på oss

Vi har hjulpet tusenvis av personer med valutaoverføringer til og fra Spania. Finn ut hvorfor Paul (som flyttet fra Storbritannia til Calpe) vil anbefales oss til vennene sine.

Se Pauls historie

Overfør i dag med en gratis Currencies Direct-konto, helt uten forpliktelser.
Opprett en konto
Vi har fornøyde kunder over hele verden. Noen av dem er villige til å dele sine historier med oss.
Hør fra våre kunder