Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Lovmessig informasjon

Om regulering

 • UK
  Currencies Direct Ltd, One Canada Square, Canary Wharf, London E14 5AA, Storbritannia. Registrert i England & Wales, Nr.: 03041197. Currencies Direct Ltd er autorisert av Financial Conduct Authority som en Electronic Money Institution under Electronic Money Regulations 2011. Vårt FCA firmareferansenummer er 900669.
 • Frankrike
  Currencies Direct ltd er autorisert av ACPR til å yte tjenester over grensene som en betalingsinstitusjon i Frankrike.
 • Sør-Afrika
  Alle våre valutatransaksjoner prosesseres gjennom en Authorised Dealer Bank i Sør-Afrika i tråd med regler og reguleringer for valutahandel fra South African Reserve Bank (SARB). Currencies Direct er en autorisert Financial Services Provider (FSP - 43493) regulert av Financial Services Board (FSB) og en Primary Accountable Institution registrert etter Financial Intelligence Centre Act, under referansenummer AI/120106/00001
 • USA
  Currencies Direct Inc. er registrert på føderalt nivå hos Financial Crimes Enforcement Network (“FinCEN”), et kontor under U.S. Department of Treasury, som en Money Services Business. I tillegg er Currencies Direct, Inc. lisensiert som en Money Transmitter i Florida av Office of Financial Regulation, i Georgia av Department of Banking and Finance og i North Carolina av Office of the Commissioner of Banks.
 • Canada

  © Currencies Direct (Canada) Inc/Devices Directes (Canada) Inc er registrert ved senteret for finanstransaksjoner og rapportering i Canada (registreringsnr. M08690900) for drift av en virksomhet med finansieringstjenester i Canada. Currencies Direct (Canada) Inc./Devices Directes (Canada) Inc. er et heleid datterselskap av Currencies Direct Limited, en bedrift som er autorisert av finanstilsynet i Storbritannia som leverandør av e-pengetjenester.

  Currencies Direct Inc./Devices Directes (Canada) Inc. er en bedrift i New Brunswick med hovedkontor i 44 Chipman Hill, Suite 1020, Saint John, New Brunswick E2L 2A9

 • Spania
  Autorisert av Bank of Spain for å fungere som en utenlandsk avdeling av en elektronisk pengeinstitusjon i det europeiske samfunnet fellesskap med registreringsnummer 6711.
 • Spania
  Autorisert av Bank of Spain for å fungere som en utenlandsk avdeling av en elektronisk pengeinstitusjon i det europeiske samfunnet fellesskap med registreringsnummer 6711.

Om lisensiering

CDFM

 • Currencies Direct Financial Markets (CDFM)
  © Currencies Direct Financial Markets Ltd, One Canada Square, Canary Wharf, London E14 5AA, United Kingdom. Registrert i England & Wales nr. 05289789. Currencies Direct Financial Markets Ltd er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority for å utføre investeringsvirksomhet (FRN 495699). Currencies Direct Financial Markets Ltd er et datterselskap av Currencies Direct Limited  og en del av gruppen Currencies Direct Holdings.