Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Tilbud om å verve en venn

Hvis du kjenner en venn, et familiemedlem eller en virksomhet som kan ha nytte av vår pengeoverføringstjeneste, er det på tide å verve.

 

Når en venn du verver gjennomfører en pengeoverføring hos oss, gir vi dere begge en Amazon-kupong på 50 pund som takk.

 

Slik verver du

 

Bare fyll ut det korte skjemaet til høyre med detaljer om personen eller virksomheten du verver og vi gjør resten.

 

Det er ingen grense for hvor mange personer du kan verve eller antall kuponger du kan få, så sett i gang i dag!

Skriv inn din informasjon først

Skriv inn vennens informasjon

Takk!

Du er nå på vei til å tjene en £50 verdikupong.

Hvorfor ikke invitere en venn til? Bare oppdater siden og fyll ut skjemaet på nytt.

Vilkår og betingelser

 • Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun er åpent for eksisterende Currencies Direct-kunder med en aktiv Currencies Direct-konto.
 • Vervinger vil bare bli vurdert som gyldige hvis den som verves har blitt vervet gjennom en sporet kobling, eller har angitt sin vervende venns e-postadresse/kunde-ID før de registrerer seg.
 • Hvis den vervede kunden overfører for mer enn 5000 pund (i én eller flere transaksjon(er)) etter å ha åpnet en konto hos Currencies Direct*, vil både den som verver og den som ble vervet få tilsendt en Amazon-kupong med den annonserte verdien.
 • *Kunder som har blitt vervet og som har åpnet en konto den 27/01/18, eller senere, må overføre over 5000 pund – for alle kontoer som er åpnet før denne datoen, den vervede må fremdeles nå den forrige grensen på 10 000 pund før en av partene kvalifiserer for Amazon-kuponger.
 • Fra den 15. august 2018 er kupongene du har fått gyldige i seks måneder fra utstedelsesdatoen. Kuponger det ikke er gjort krav på etter seks måneder kan ikke løses inn.
 • Den vervede vil ha rett på gebyrfrie overføringer. En verver kan verve et ubegrenset antall virksomheter/venner/familiemedlemmer. Tilbudet gjelder kun for ververe over 18 år.
 • Tilbudet er ikke tilgjengelig sammen med andre tilbud, og gjelder ikke for ansatte i Currencies Direct eller relevante partnere (nåværende samarbeidspartnere og deres ansatte)
 • Ververen og den vervede kan ikke bo på samme adresse.
 • Currencies Direct har retten til å endre eller oppheve «Verv en venn»-kampanjen og gjeldende regler når som helst.
 • Bruken av «Verv en venn»-funksjonen er opp til ververen. Ververen må ikke ta i mot belønningene, verdikupongene eller kredittene hvis ververen av en eller annen grunn ikke får lov til det, eller om ververen på urettferdig eller ulovlig vis vil tjene på å motta disse premiene.
 • Enhver avgjørelse angående gyldigheten av en verving tas etter eget skjønn av Currencies Direct Ltd.
 • Verdikuponger blir sendt ut innen 30 dager fra den første gyldige transaksjonen blir utført av den vervede kunden. Verdikupongene er ikke-overførbare og det er ikke noe kontant-alternativ. Alle varer og/eller tjenester som utgjøres av verdikupongene er underlagt brukervilkårene til den gjeldende leverandør av tjenester. Currencies Direct Ltd tilbyr ingen representasjon eller garanti for disse varer og/eller tjenester og tar ikke på seg noe ansvar for disse.
 • Dette tilbudet er en del av kampanjen til Currencies Direct Ltd (Registreringsnummer: 3041197) One Canada Square, Canary Wharf, London E14 5AA.

 

Spørsmål? Vi kan ha svarene på siden med vanlige spørsmål!
Sjekk våre vanlige spørsmål