Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Lederteamet hos Currencies Direct

Møt menneskene som trekker i trådene for å gjøre vår prisbelønte pengeoverføringstjeneste mulig.

Kontakt oss

Antony Jenkins - Group Chairman

Før Antonys utnevnelse som Group Chairman hos Currencies Direct, ledet Antony Barclays i tre år som CEO. Før utnevnelsen som CEO var han leder for bankens britisks divisjon for detaljebank og småbedrifter og for Barclaycard. Antony tilbragte også 17 års hos Citi, der han hadde ansvaret for North American Cash Management, styrte selskapets aktiviteter på Internett og hadde ansvaret for Citis kredittkortvirksomhet. Hos Barclays hadde han innflylse på lanseringen av selskapets Pingit-app for mobil betaling. Bruk av teknologi har vært en tråd gjennom Antonys karriere.


Keith Hatton - Chief Executive Officer

Keith kom til Currencies Direct i mai 2011 som Chief Executive Officer. Han har stor erfaring fra bankvirksomhet, ledelse og valutahandel, noe han først skaffet seg gjennom 19 år hos NatWest, inkludert fem år innen offshore privat banking og ledende roller innen kredittrisiko, produktutvikling og ledelsesuvikling. han ble deretter eksportdirektør hos Bottomline Technologies og European Managing Director hos Derivion (nå en del av Metavante Corporation).

Nyligere var Keith Chief Executive Officer hos TTT Moneycorp. Keith har ansvaret for å utvikle og gjenomføre Currencies Directs strategi og målsetninger gjennom hans ledelse av selskapets lederteam.


Neil Cooper - Chief Financial Officer

Neil begynte i Currencies Direct i juni 2017 som CFO. Neil leder økonomi-, HR- og samsvarsfunksjoner, samt at han hjelper styret og andre bedrifter på tvers av en rekke aktiviteter, inkludert skatt, forsikring og bank.

Neil har jobbet innenfor en rekke bransjer, inkludert FMCG, Leisure Retail og byggebransjen, og har jobbet 10 år som CFO i børsnoterte selskaper, før han begynte i Currencies Direct. Neil er stipendiat fra instituttet Chartered Management Accountants.


Jon Beddell - Chief Commercial Officer

Jon kom til Currencies Direct i 2011 med over 12 år i ledende roller innenfor internasjonal betaling.

Jon har ansvaret for all kommersielle utvikling, resultatene til vesentlige partnerskap, oppkjøp og utenlandsk ekspansjon.


Leo Markides - Chief Operational Officer

Leo kom til Currencies Direct i mars 2011. Han har ansvar for selskapets IT-arkitektur og for strategisk og driftsmessig retning på toppnivå med bruk av informasjon for å skape verdi for Currencies Direct og våre kunder.

Leo har stor erfaring i å skape og gjennomføre strategier for nye markeder og vekst innen valutahandel og betaling. Han har arbeidet med en rekke virksomheter intrnasjonalt, inkludert Moneygram, UK Post Office og American Express. Hans erfaring understøttes av en grad i matematikk fra Warwick University og en MBA fra Harvard Business School.


Vivek Awasthi - Chief Information Officer

Vivek kom til Currencies Direct i februar 2012 som Chief Technology Officer, etter seks måneder som konsulent for virksomhten. Vivek har ansvar for å styre teknologisk strategi, betalingsinfrastruktur og nyskapning av produkter og tjenester hos Currencies Direct.

Vivek er en bunnlinjeorientert teknologileder med over 16 års omfattende erfaring fra å bygge opp nye produkter, store distribuerte systemer og strategiske betalingsplattformer. Nylig var Vivek Chief Technology officer hos ISTS Worldwide, en leverandør av betalingsteknologi, der hun implementerte betalingsstrategi- og teknologiløsninger for en rekke store aktører i kort- og detaljbransjen.

Vivek har en grad i matematikk og er sertifisert fra ACS.

Hvis du har spørsmål og ønsker å snakke med et medlem av våre ekspertteam, er vi her for å hjelpe deg.
Kontakt oss