You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Hva mener kundene våre?

Mer enn 97 % av kundene våre ville anbefalt Currencies Direct. Finn ut hvorfor, ved å høre hva de har å si om tjenestene våre.

Bli med

Få et gratis tilbud

Takk!

Vi behandler din forespørsel. Et av våre ekspertteam vil kontakte deg innen femten minutter med et personlig tilbud.

Hvis du må ha hjelp med en gang, kan du ringe ditt lokale kontor.

Finn ut hvorfor kundene våre bruker oss

Vi er stolte over å ha hjulpet 210 000 kunde siden 1996, inkludert Jan, Paul og Tony og Madeline. Se historiene deres, og finn ut hvorfor de anbefaler oss.


Jan

Jan har alltid drømt om å bo i Frankrike. For noen år siden bestemte han seg for å flytte til Charente, og kontaktet oss for å få hjelp til å overføre pensjonen fra Storbritannia.


Paul

Hva er vel bedre enn å nyte pensjonisttilværelsen i solen i Spania, etter en travel karriere i finansverden? Når det gjaldt internasjonale pengeoverføringer, vurderte Paul alle tilgjengelige alternativer og valgte Currencies Direct. Flere år senere vet han fortsatt hvorfor.


Tony & Madeline

Da Tony og Madeline bestemte seg for å gjøre en livsendring, kjøpte de et hus i Sørvest-Frankrike. Sammen med oss, sparer de på alle de vanlige overføringene til og fra Frankrike.

 

Her er et utvalg av våre nye Feefo-vurderinger. Se hele vår Feefo-profil.

 
Overfør i dag med en gratis Currencies Direct-konto, helt uten forpliktelser.
Opprett en konto

We use cookies to provide you with a better service. Continue browsing if you're happy with this and accept our cookie policy.

x