Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Hva mener kundene våre?

Mer enn 97 % av kundene våre ville anbefalt Currencies Direct. Finn ut hvorfor, ved å høre hva de har å si om tjenestene våre.

Bli med

Få et gratis tilbud

Takk.

En av våre valutaeksperter vil ta kontakt for å fullføre pristilbudet.

For å se våre valutakurser på nett med en gang, registrer deg på nett og logg inn.

Finn ut hvorfor kundene våre bruker oss

Vi er stolte over å ha hjulpet 250 000 kunde siden 1996, inkludert Jan, Paul og Tony og Madeline. Se historiene deres, og finn ut hvorfor de anbefaler oss.


Jan

Jan har alltid drømt om å bo i Frankrike. For noen år siden bestemte han seg for å flytte til Charente, og kontaktet oss for å få hjelp til å overføre pensjonen fra Storbritannia.


Paul

Hva er vel bedre enn å nyte pensjonisttilværelsen i solen i Spania, etter en travel karriere i finansverden? Når det gjaldt internasjonale pengeoverføringer, vurderte Paul alle tilgjengelige alternativer og valgte Currencies Direct. Flere år senere vet han fortsatt hvorfor.


Tony & Madeline

Da Tony og Madeline bestemte seg for å gjøre en livsendring, kjøpte de et hus i Sørvest-Frankrike. Sammen med oss, sparer de på alle de vanlige overføringene til og fra Frankrike.

Her er et utvalg av våre nye Trustpilot-vurderinger.

Overfør i dag med en gratis Currencies Direct-konto, helt uten forpliktelser.
Opprett en konto