Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Overføre penger til Frankrike

Enten du nyter solen på den franke rivieraen eller på de snøkledte alpetoppene, bør du sørge for at du får mest mulig ut av internasjonale pengeoverføringer.

Kontakt kontoret vårt i Nice Bli med

Få et gratis tilbud

Takk.

En av våre valutaeksperter vil ta kontakt for å fullføre pristilbudet.

For å se våre valutakurser på nett med en gang, registrer deg på nett og logg inn.

Spar på pengeoverføringer til Frankrike

Enten det er god vin, den vakre kysten eller det berømte kjøkkenet som får deg til å like Frankrike, kan du nyte livet der og la oss hjelpe deg med pengeoverføringer.


Jan, Tony, Madeline og mange andre av kundene våre lever allerede den franske drømmen.

Vi ga veiledningen de trengte til alt fra å kjøpe en eiendom til å betale for oppussing og overføre pensjonen, til å velge den beste pengeoverføringstjenesten som passet til behovene deres.

Se Jans historie
Se Tony og Madelines historie

Vi har over 20 år med erfaring, og et team med dedikerte valutaeksperter i Frankrike. De kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av pengene dine – når du trenger det.

Vi jobber også tett sammen med partnere i hele eiendomsbransjen i Frankrike – fra formuesforvaltning til lån og skattespesialister. Hvis du har spørsmål eller trenger råd fra en ekspert, er vi her for å hjelpe deg.


Du kan være sikker på at du får en god avtale!

Hvis du er ny i Frankrike og trenger en fransk bankkonto, kan vi hjelpe deg med det også. Vi har et unikt samarbeid med Agence AXA International, som vil gi deg tilgang til gode fordeler og engelsktalende personer som kan hjelpe deg med å åpne en konto. Hvis du vil ha mer informasjon om denne tjenesten, kan du bruke kontaktskjemaet eller ringe oss.


Mer enn 250 000 kunder stoler på oss

Vi har hjulpet tusenvis av personer med valutaoverføringer til og fra Frankrike. Finn ut hvorfor Jan vil anbefale oss til venne sine.

Overfør i dag med en gratis Currencies Direct-konto, helt uten forpliktelser.
Opprett en konto
Vi har fornøyde kunder over hele verden. Noen av dem er villige til å dele sine historier med oss.
Hør fra våre kunder