Hvis du har problemer med å finne informasjonen du trenger, er vi her for å hjelpe deg. Bare ta kontakt, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vanlige spørsmål

Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får her, over flere kategorier. hvis du fremdeles ikke kan finne svaret du leter etter, kan du kontakte oss i stedet.

Registrering

 • Hvordan registrerer jeg meg?
  Det er raskt og enkelt. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut det nettbaserte skjemaet. Klikk her for å starte registreringen nå.
 • Jeg er ikke sikker på om jeg vil registrere meg enda. Kan jeg snakke med noen for å finne ut mer?
  Det kan du, vårt team med eksperter er her for å hjelpe deg. Ring oss på +44 (0) 20 7847 9400. Alternativt kan du bruke kontaktskjemaet så vil vi kontakte deg snart.
 • Hvorfor må jeg registrere meg?

  Det er ikke noen ulemper ved å registrere seg hos oss. Det et gratis og du behøver ikke å gjøre noen overføring hvis du ikke ønsker det.

  Ved å registrere deg hos oss vil du ikke bare få tilgang til vårt nettbaserte system 24/7 for å sende og motta valuta tiol enhver tid, men du vil også få ekspertråd om markedene fra våre team av spesialister. De vil gi deg oppdaterte kurser og hjelpe deg med å velge de overføringstjenestene som best passer for deg.

  Klar for å registrere deg? Klikk her.

 • Hvorfor må jeg gi dere kopi av bankkonten og passet?
  Vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet. For å oppfylle retningslinjene fra FCA og HMRC må vi ha opplysninger om deg (hvem du er, hvor du bor osv.). Vi deler aldri dine data med andre og vi lagrer alle kundeopplysninger på sikker måte.

  Merk deg at vi i noen tilfeller kan be deg om flere opplysninger i tillegg til standardopplysningene.

Betaling

 • Hvorfor skal jeg stole på dere med pengene mine??
  Vi forplikter oss til å etterleve de høyeste standarder for å sørge for at dine midler er trygge til enhver tid. Vi er autorisert av Financial Conduct Authority som en elektronisk pengeinstitusjon og vi har den høyest mulige Dun & Bradstreet kredittvurdering. Vi oppbevarer dine penger i en egen konto slik at vi ikke bruker dine penger til å drive vår virksomhet. Finn ut mer om sikkerheten til dine penger ved å klikke her.
 • Hvordan kan jeg overføre penger?
  Vi har gjort dine utenlandske pengeoverføringer raske og enkle. Vi gir deg muligheten til å overføre via vårt nettbaserte system, vår mobilapp, via telefon eller ved å beske et av våre kontorer. Når du har bestemt kontrakt6en kan du snde oss pengene med betalingskort eller bankoverføring. Finn ut mer om hvordan det virker ved å klikke her.
 • Hvor lang tid vil det ta før pengene mine er på den utenlandske kontoen?
  Det vil avhenge av hvor du sender pengene og hvor lag tid det tar deg å betale oss. Vi kan sendepenger til land i Europa samme dag som du bestiller handelen, men det tar som regel 24–48 timer. Vi sender mange betalinger, så bare snakk med oss så kan vi fortelle deg hvor lang tid pengene dine vil ta
 • Vil dere informere meg når dere har sendt betalingen?

  Ja, vi vil sende deg en bekreftende e-post når vi har sendt valutaen til mottakerens konto.

 • Kan jeg kansellere en overføring?
  Våre kontrakter er juridisk bindene. Når du har bekreftet overføringen, uansett om det er via telefon, ved et kontor eller via appen, kan den ikke lenger kanselleres.
 • Hvordan finner jeg IBAN for min mottaker?
  Det er svært viktig at du gir oss korrekt IBAN (internasjonalt bankkontonummer), da dette vil sikre at pengene du sender når frem til den rette banken i utlandet.

  Når du betaler en faktura, vil dette nummeret normalt finnes på selve fakturaen. I alle andre tilfeller er det best å be selskapet eller personen du betaler om å gi deg deres IBAN.

Utenlands

Kurser

 • Hvordan blir min valutakurs regnet ut?
  Valutakursen du ser i nyhetene kalles ‘interbank-kursen’ – det er den spesielle storhandelkursen som bankene (og bare bankene) bruker når de selger og kjøper valuta seg imellom. Denne kursen er ikke tilgjengelig for bedrifter eller private personer.
   
  Hos Currencies Direct er vi i stand til å kjøpe valuta til storhandelkurs, og vi gir besparelsen ved å handle stort videre til våre kunder. Du vil alltid bli tilbudt en pris for valutaen du ønsker å kjøpe eller selge, uansett om du handler via Internett eller telefon.

  Valuakursen endrer seg etter noe sekunder, men når vi har blitt enige om en kurs, er det denne kursen du får.
 • Hvilke gebyrer tar dere?

  De fleste av våre transaksjoner er gebyrfrie, og det er ingen skjulte omkostninger eller kommisjoner. Hvis vi tar betalt for en tjeneste, forteller vi deg dette fra starten slik at du vet nøyaktig hva det vil koste deg. Vi gjør 90 % av vår transaksjoner gratis!

Henvisninger

Her er et utvalg av våre nye Trustpilot-vurderinger.